Katalóguskeresés Duplicate 1

 

Nyitó oldali csempék

Asset Publisher

Szombaton érkeznek ösztöndíjasaink

Szeptember 28-án indul az idei „Könyvtár, ami összeköt” elnevezésű ösztöndíjprogramunk, melyen ismét nyolc határon túli és két magyarországi könyvtáros kolléga ösztöndíjasként, hét budapesti intézmény munkatársa pedig delegáltként vesz majd részt.

A kollégáknak egy hónapon át, október 26-ig nyílik lehetőségük közelebbről megismerkedni az Országgyűlési Könyvtár, valamint az Országgyűlés Hivatala egyéb egységeinek munkájával, de a program arra is kiváló alkalmat kínál, hogy a magyar könyvtáros élet teljes spektrumát megismerjék a fiatal szakemberek. Ennek érdekében számos budapesti és vidéki közgyűjteménybe ellátogatnak majd, betekintve megyei és közkönyvtárak, illetve felsőoktatási, szak- és egyházi könyvtárak működésébe is.

A szakmai programokon túl ugyanakkor személyes és baráti kapcsolatok építésére is módot találtak a szervező kollégák – számos budapesti és vidéki kirándulás, városnéző program várja a résztvevőket, melyek során nem csupán hazánk kulturális értékeit fedezhetik fel, hanem egymást is mélyebben megismerhetik.

Várjuk szeretettel az ifjú könyvtárosokat, és tartalmas időtöltést kívánunk mindannyiuknak a nálunk töltött egy hónap során!

Banner

Online account

Hungarian Juristical Portal

Országház Könyvkiadó

MPGY

Rare Books and Manuscripts Collection

Bibliography of Legislation and Public Affairs

Repository of Architectural Plans

Image Repository

ADT