Katalóguskeresés Duplicate 1

 

Nyitó oldali csempék

Asset Publisher

Back Újgenerációs online szolgáltatást vezettünk be: Rapid-kérés!

A közelmúltban bevezettünk egy könyvtárak közötti forrás-megosztásra épülő rendszert, az ExLibris RapidILL szolgáltatását, amelynek segítségével a világon bármely gyűjteményből, ahol a szolgáltatásra előfizetnek, igényelhetünk dokumentumokat olvasóink részére. E lehetőség különösen a nemzetközi szakirodalom cikkeinek és tanulmányainak elérésében jelent komoly segítséget, hiszen általa olyan forrásanyaghoz is hozzájuthatnak kutatóink, melyek könyvtárunk állományában nem találhatók meg.


Mivel ez a könyvtárak közötti teljesítés elektronikusan történik, a Rapid-kérés közreműködésével akár néhány munkanapon belül hozzájuthatnak felhasználóink a kívánt dokumentumhoz. Hangsúlyozzuk azonban, hogy a szolgáltatással teljes műveket, egész köteteket nem áll módunkban kérni, a rendszer csak egy-egy tanulmányhoz, könyvrészlethez vagy könyvfejezethez biztosít hozzáférést.

Amennyiben ön térítéses/kedvezményes éves olvasójeggyel rendelkezik, ahhoz, hogy élvezhesse az új szolgáltatás előnyeit, nincs más dolga, mint a katalógusban fellelhető, ám könyvtárunkban nem elérhető dokumentum állandó linkjét (permalink) megküldeni a számunkra, kollégáink pedig a lehető leghamarabb visszajeleznek, hogy a Rapid-kérésen keresztül elérhető-e a mű, és ha igen, az anyag beérkezésekor e-mailben továbbítják azt önnek.

Új szolgáltatásunk használatával nem kell többé nélkülöznie azokat a forrásokat, melyek alapvetőek kutatásához.

Gyors, egyszerű, személyre szabott dokumentumelérés – ezt kínáljuk önnek a Rapid-kérés segítségével!

Banner

Online account

Hungarian Juristical Portal

Országház Könyvkiadó

MPGY

Rare Books and Manuscripts Collection

Bibliography of Legislation and Public Affairs

Repository of Architectural Plans

Image Repository

ADT

Vr tour