Asset Publisher

Az Országgyűlés Hivatala kiadványai a könyvfesztiválon

1995-től minden év áprilisában sor kerül a könyv és a szerzői jog világnapja alkalmából szervezett Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra, melynek keretében a könyvbarát nagyközönség megismerheti a hazai könyvkiadók legfrissebb kínálatát, illetve meghallgathatja különféle „könyves” szakemberek olvasás népszerűsítésével, a könyvkiadás helyzetével és a könyvtárak életével foglalkozó előadásait, kerekasztal-beszélgetéseit. Idén április 21 és 24. között, az elmúlt évekhez hasonlóan a Millenárison rendezik meg az eseményt, amely immár a 23. a sorban.

A könyvfesztiválon ezúttal bemutatkoznak az Országgyűlés Hivatala Közgyűjteményi és Közművelődési Igazgatóságának kiadványai is, a Közgyűjtemények könyvkiadása című, a Magyar Könyvtárosok Egyesületének Társadalomtudományi Szekciója által szervezett program keretében. Az eseményen felszólalnak a hivatal sorozatszerkesztésért felelős munkatársai, majd az egyes kötetek közreműködői és a kiadványok képanyagát gondozó kollégánk avatják be a hallgatóságot a hivatal könyvkiadói tevékenységének rejtelmeibe.

A Társadalomtudományi Szekció programjának második részében a Központi Statisztikai Hivatal Könyvtárának kiadói munkáját ismerhetik meg Rózsa Dávid főigazgató-helyettes segítségével.

A szervezők minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak április 22-én 15:30-16:30 között a Könyvtáros Klubban!

A könyvfesztivál teljes programját az esemény honlapjáról, a Programok menüpontból tölthetik le.


Könyvfesztivál 2016