Katalóguskeresés Duplicate 1

 

Nyitó oldali csempék

Asset Publisher

Április 30-ig a könyvtárunkban is tesztelhető az Akadémiai Kiadó e-könyvkínálata!

2015-ben, akkor még maroknyi címlistával indult az Akadémiai Kiadó új multidiszciplináris szolgáltatása, a MeRSZ (Magyar Elektronikus Referenciamű Szolgáltatás). A kezdetek óta azonban többszörösére bővült a kínálat, e pillanatban tucatnyi tudományterületről 170 művet tartalmaz, mely szám pedig ez év végéig a kiadó tervei szerint csaknem kétszeresére nőhet. A jelenleg hozzáférhető művek listáját tematikus bontásban itt találja, ahol megismerheti az e-könyv gyűjtemény praktikus funkcionalitásait is.

A kiadó szeretné, ha a felsőoktatásban tanulók és tudományos munkát végzők minél szélesebb köre megismerné az új szolgáltatást, ezért március 20-ával hat hetes próbaidőszakot hirdetett az EISZ konzorcium tagintézményeiben.

Ennek eredményeképp április 30-ig az Országgyűlési Könyvtárban is szabadon olvashatók a MeRSZ e-könyvei, illetve a rendszer további funkcionalitásai is kipróbálhatók.

Ha érdeklődik a lehetőség iránt, és a könyvtár beiratkozott olvasója, próbálja ki bátran a szolgáltatást a könyvtár területén elhelyezett számítógépeken vagy saját eszközén: http://eisz.mersz.org/

Amennyiben bizonytalan a rendszer használatát illetően, keresse szakreferenseinket az olvasóteremben!

Kellemes böngészést kívánunk!


MeRSZ Trial

Banner

Online account

Hungarian Juristical Portal

Országház Könyvkiadó

MPGY

Rare Books and Manuscripts Collection

Bibliography of Legislation and Public Affairs

Repository of Architectural Plans

Image Repository

ADT