Actual information Duplicate 0

Dear Visitors,
On 20 June 2024, delivery from the off-site storage facility will be cancelled for technical reasons.
Requests received after 12:00 on 17 June will only be delivered on 25 June.
Thank you for your understanding.

Katalóguskeresés Duplicate 1

 

Nyitó oldali csempék

Asset Publisher

A L'Harmattan és az Osiris digitális gyűjteményei a könyvtár kínálatában

Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2019-től az EISZ előfizetések keretein belül két új elektronikus könyvgyűjteményhez vásároltunk hozzáférést. A L'Harmattan és az Osiris köteteit mostantól az Arcanum Adatbázis Kiadó által fejlesztett "Szaktárs" elnevezésű adatbázis portálon ( https://www.szaktars.hu/) keresztül érhetik el térítéses olvasójeggyel rendelkező olvasóink a könyvtár területén belül. A hozzáférés nem igényel külön bejelentkezést, a keresés pedig minden kiadó gyűjteményében lehetséges, teljes szöveggel azonban értelemszerűen csak az előfizetett kiadók kiadványai olvashatók.

A L’Harmattan Digitális Adatbázisban ( https://www.szaktars.hu/harmattan/) található tartalmak túlnyomó többsége olyan együttműködésekből született, melyet a L’Harmattan Kiadó különböző akadémiai kutatóintézetekkel, egyetemekkel, szakmai és civil szervezetekkel, valamint szakterületükön vezetőnek számító szakemberekkel alakított ki. A magas színvonalú szakkönyveket a L’Harmattan szépirodalmi portfoliója teszi teljessé. A kiadó digitális gyűjteményében a szerződött intézmények beiratkozott olvasói, hallgatói és oktatói közel 1500 könyvhöz, mintegy 10.000 könyvfejezethez, 390.000 teljes körűen kereshető, digitalizált könyvoldalhoz férhetnek hozzá a társadalom- és bölcsészettudományok területén.

Az Osiris Kiadó tudományos, felsőoktatási és igényes ismeretterjesztő kötetei a magyar humán értelmiség, az egyetemi hallgatók és a művelt, érdeklődő olvasók számára készülnek. A könyvműhely évente átlagosan kétszáz címet jelentet meg, amelyek nagy része eredeti magyar mű, kisebb része fordítás. A digitális adatbázisban ( https://www.szaktars.hu/osiris/) jelenleg a kiadó által gondozott kötetek közül mintegy 1750 olvasható teljes szöveggel.

Új adatbázisok

Banner

Online account

Hungarian Juristical Portal

Országház Könyvkiadó

MPGY

Rare Books and Manuscripts Collection

Bibliography of Legislation and Public Affairs

Repository of Architectural Plans

Image Repository

ADT