Katalóguskeresés Duplicate 1

 

Nyitó oldali csempék

Asset Publisher

Júliustól elérhető könyvtárunkban a ProQuest Central

Örömmel tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy új forrással gazdagodott az Országgyűlési Könyvtár adatbázis-kínálata: 2021. július 1-től teljes körűen hozzáférhető a ProQuest Central multidiszciplináris adatbázisrendszer, amely 47 önállóan is használható gyűjteményében 12 ezer teljes szövegű kurrens periodikát dolgoz fel társadalomtudományi, bölcsészettudományi, üzleti, orvostudományi, pedagógiai, természet- és műszaki tudományi és interdiszciplináris területeken. A tudományos folyóiratok mellett szakmai folyóirat, napilapok, műhelytanulmányok, doktori értekezések, videók és más dokumentumok is elérhetők az 1970-es évektől napjainkig.

A ProQuest sokféle igényt kielégítő komplex adatbázisa egyszerű, felhasználóbarát keresőfelületével lehetővé teszi az integrált keresést egyidejűleg minden gyűjteményben, de ha szükséges, a tartalomkínálatban szereplő több ezer kiadvány címei között is szabadon böngészhetünk, illetve műfaj szerint is szűkíthetjük a keresést.

Az eduID bejelentkezés segítségével bárhonnan és bármely eszközről használható forrás jelentősen megkönnyíti az önálló kutatást, valamint a szakirodalmi tájékozódást.

Az adatbázis a https://www.proquest.com/ oldalon érhető el térítéses olvasójeggyel rendelkező olvasóink számára.

Banner

Online account

Hungarian Juristical Portal

Országház Könyvkiadó

MPGY

Rare Books and Manuscripts Collection

Bibliography of Legislation and Public Affairs

Repository of Architectural Plans

Image Repository

ADT