Katalóguskeresés Duplicate 1

 

Nyitó oldali csempék

Asset Publisher

Kulturális Örökség Napjai a könyvtárban - A hétvége, ami más, mint a többi

Az Országgyűlési Könyvtár évek óta töretlen lelkesedéssel vesz részt a Kulturális Örökség Napjai (KÖN) című rendezvénysorozat programjában. Idén szeptember 17-18-án kerül sor az eseményre, melynek során az év többi napján a nyilvánosság kizárásával működő intézmények kapui is megnyílnak a nagyközönség előtt.

Ezeken a napokon 10 és18 óra között az Országgyűlési Könyvtár is más oldaláról mutatkozik be a látogatók előtt. Idén is számos kiállítással készülünk, a könyvtár gyűjteményeinek bemutatása mellett megemlékezve a 225 éve született Széchenyi Istvánról, a 450 éve elhunyt Zrínyi Miklósról és a hazai műemlékvédelem atyjáról, Forster Gyuláról is. A kiállításokon túl ugyanakkor megismerhetik a könyvtár könnyedebb arcát is: részt vehetnek interaktív játékainkon, fotózkodhatnak korhű ruhába öltözött kollégánkkal, gyermekeikkel együtt alkothatnak kreatív sarkunkban, vasárnap pedig egy koncerttel is kedveskedünk látogatóinknak.

A remek programok mellett ugyanakkor szombaton nélkülözniük kell a könyvtár hagyományos szolgáltatásait, olvasókat, kutatókat nem áll módunkban fogadni az olvasóteremben.

Szeretettel várjuk önöket a KÖN könyvtári programjain, szombaton és vasárnap egyaránt!

Banner

Online account

Hungarian Juristical Portal

Országház Könyvkiadó

MPGY

Rare Books and Manuscripts Collection

Bibliography of Legislation and Public Affairs

Repository of Architectural Plans

Image Repository

ADT