Katalóguskeresés Duplicate 1

 

Nyitó oldali csempék

Asset Publisher

Próbálja ki az EBSCO Business Source Ultimate adatbázisát!

Azon olvasóink, akik évek óta használják az Országgyűlési Könyvtár online forrásait, még emlékezhetnek az EBSCO Business Source Premier gazdasági és üzleti adatbázisára, amely sokáig megtalálható volt nálunk.

Most egy május 3-ig tartó próbahozzáférés keretében tesztelhetik ennek az adatbázisnak a kibővített változatát, a Business Source Ultimate gyűjteményt.

Az adatbázis több mint 3500 folyóirathoz kínál teljes szövegű hozzáférést a közgazdaságtan, a marketing, a management, a HR, a pénzügy, valamint a könyvelés területein. A legfontosabb pénzügyi-gazdasági periodikák mellett ugyanakkor számos esettanulmányt, országjelentést, elemzést, cégprofilt, valamint vállalatvezetőkkel készült interjúkat is tartalmaz a gyűjtemény.

Az adatbázis a próbahozzáférés ideje alatt az EBSCO adatbázis-választó felületén érhető el az Országgyűlési Könyvtár területén található számítógépekről térítéses olvasójeggyel rendelkező felhasználóink számára.

Amennyiben kérdése merül fel az adatbázis használatával kapcsolatban, forduljon az olvasóteremben szolgálatot teljesítő szakreferens munkatársunkhoz!

Banner

Online account

Hungarian Juristical Portal

Országház Könyvkiadó

MPGY

Rare Books and Manuscripts Collection

Bibliography of Legislation and Public Affairs

Repository of Architectural Plans

Image Repository

ADT