Katalóguskeresés Duplicate 1

 

Nyitó oldali csempék

Asset Publisher

Részvételünk a 24. Nemzetközi Könyvfesztiválon

Április 20. és 22. között került sor az idei Nemzetközi Könyvfesztiválra, melynek az elmúlt évekhez hasonlóan a Millenáris adott otthont. A szervezők idén is számos izgalmas, az olvasás, a könyvtáros szakma és a könyvkiadás trendjeit körüljáró programmal várták a szakembereket és a laikusokat egyaránt.

Az Országgyűlési Könyvtár természetesen idén is képviseltette magát az esemény szakmai programjában. A Magyar Könyvtárosok Egyesülete Jogi szekciójának ülésén a könyvtár eddigi digitalizálási munkájáról, a ránk váró további feladatokról, illetve távlati terveinkről Markója Szilárd igazgató és dr. Tóth Éva osztályvezető beszélt a hallgatóságnak.

A könyvtár munkatársaival ugyanakkor a kiállítótérben is találkozhattak a Könyvfesztivál látogatói. Most első ízben az Országgyűlés Hivatala saját standdal jelent meg az eseményen, ahol alkalma nyílt a szélesebb nyilvánosság előtt bemutatni kiadványainak széles palettáját, köztük Az Országgyűlési Könyvtár című frissen megjelent könyvtártörténeti könyvecskét, melyet Villám Judit szakreferens, a kötet szerzője a helyszínen dedikált is.

24. Könyvfeszivál

Az Országgyűlés Hivatalának kiadói tevékenységét azonban nem csak a standunknál, hanem a szakmai program keretén belül is megismerhették az érdeklődők, amennyiben részt vettek Kerekes Margit és Németh Csaba, a Hivatal könyvszerkesztésért és -kiadásért felelős munkatársainak előadásán.

Banner

Online account

Hungarian Juristical Portal

Országház Könyvkiadó

MPGY

Rare Books and Manuscripts Collection

Bibliography of Legislation and Public Affairs

Repository of Architectural Plans

Image Repository

ADT