Katalóguskeresés Duplicate 1

 

Nyitó oldali csempék

Asset Publisher

Ismét nyitott kapukkal várjuk önöket a Kulturális Örökség Napjain

Idén szeptember 19-20-án kerül sor a Kulturális Örökség Napjaira, melynek célja, hogy ráirányítsa a figyelmet épített környezetünk értékeire. Az Országház és benne az Országgyűlési Könyvtár is minden évben részt vesz az eseménysorozatban. Idén is magyar és angol nyelvű vezetéssel várjuk az érdeklődőket a KÖN mindkét napján. A könyvtári séta során megismerhetik a több mint száz éves könyvkötészeti gépeinket, illetve lehetőségük nyílik a muzeális könyveink bemutatására szolgáló új kiállítótér megtekintésére is. Mindemellett beiratkozhatnak a könyvtárba, illetve megvásárolhatják az Országház Könyvkiadó köteteit is.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a könyvtárba ezen a hétvégén kizárólag abban az esetben léphetnek be az érdeklődők, ha a rendezvény parlamenti regisztrációs felületén ingyenesen regisztrálnak valamely könyvtári sétára a „Könyvtárlátogatás” menüpontra kattintva: https://konseta.parlament.hu/web/. A hagyományos könyvtári szolgáltatások a program mindkét napján szünetelnek.

A pandémiás helyzetre való tekintettel belépéskor a Parlamenti Őrség megméri a látogatók hőmérsékletét, valamint kötelező a kézfertőtlenítés és az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése az épületben tartózkodás teljes időtartama alatt. A jelenleg érvényben lévő szabályokról itt tájékozódhatnak: https://www.ogyk.hu/hu/blog/posts/szigorodtak-a-jarvanyvedelmi-intezkedesek-a-koenyvtarban

Jöjjön el Ön is, és tudjon meg többet az ország egyik legimpozánsabb nyilvános könyvtárának történetéről és gazdag gyűjteményéről!

KÖN 2019.

Látogatók a könyvtárban a 2019-es KÖN-ön

Banner

Online account

Hungarian Juristical Portal

Országház Könyvkiadó

MPGY

Rare Books and Manuscripts Collection

Bibliography of Legislation and Public Affairs

Repository of Architectural Plans

Image Repository

ADT