Katalóguskeresés Duplicate 1

 

Nyitó oldali csempék

Asset Publisher

Részvételünk az ELTE-ÁJK Orientációs Napokon

2017. szeptember 4. és 6. között a hagyományokhoz híven ismét megrendezésre került az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán az Orientációs Napok rendezvénysorozat, melynek célja, hogy megteremtse az elsőéves jogász, kriminológus és politológus hallgatók szakmai és közösségi integrációjának alapjait. Az Országgyűlési Könyvtár lelkes csapata az esemény harmadik napján, szeptember 6-án volt jelen, amikor az egyetemi intézmények és diákszervezetek mutatkoztak be, a diákok interaktív programokon vehetnek részt, amelyeket a Karon működő tudományos diákkörök, szakkollégiumok, diákegyesületek, diákklubok és fontosabb kari szervezeti egységek szerveztek.

A könyvtár pultjánál ingyenes beiratkozási lehetőséget kínáltunk a hallgatóknak és az oktatóknak, valamint könyvtári szóróanyagokkal és tájékoztató kiadványokkal is készültünk. Az eseményre ellátogató diákok nagy érdeklődést mutattak a könyvtár iránt: a nap folyamán több 87 diák iratkozott be a könyvtárba és számos kérdés hangzott el a könyvtári szolgáltatásokkal, az elérhető adatbázisokkal kapcsolatban, melyekre a szakreferensi csoport jelen lévő munkatársai örömmel válaszoltak.

Reméljük, hogy az Orientációs Napokon beiratkozott diákok közül minél több hallgatót üdvözölhetünk majd a rendszeres könyvtárhasználóink sorában!

ELTE-ÁJK

Banner

Online account

Hungarian Juristical Portal

Országház Könyvkiadó

MPGY

Rare Books and Manuscripts Collection

Bibliography of Legislation and Public Affairs

Repository of Architectural Plans

Image Repository

ADT