Katalóguskeresés Duplicate 1

 

Nyitó oldali csempék

Asset Publisher

Szigorodtak a járványvédelmi intézkedések a könyvtárban

Kedves Olvasóink!

A COVID-19 humán-járvány terjedésének megakadályozása érdekében az Országházba történő belépés és az épületben való tartózkodás vonatkozásában a mai napon szigorú járványügyi intézkedések léptek életbe, tekintettel a járványügyi készültség bevezetéséről szóló 283/2020. (VI.17.) Korm. rendeletre, illetve az azonosított fertőzésszámok emelkedő tendenciájára.

Mától, azaz 2020. szeptember 9-én 14 órától visszavonásig az Országgyűlési Őrség minden belépni kívánó személynél a beléptetést megelőzően érintésmentes lázmérő eszközzel testhőmérséklet mérést végez. Amennyiben a mért érték 37,2°C-nál magasabb, az Őrség a belépést megtagadja. A mérést végző személy a mért értékkel kapcsolatban adatrögzítést nem végez, adatkezelés nem történik.

A belépést megelőzően minden látogatónak kézfertőtlenítés kell végeznie a belépési pontokon kihelyezett érintésmentes kézfertőtlenítő eszközzel.

A könyvtárba történő be- és kilépés során, valamint a könyvtár területén kötelező az orrot és szájat teljes egészében takaró egészségügyi maszk viselése. Ez alól csak az olvasói asztaloknál történő munkavégzés, valamint a társalgóban való étkezés képez kivételt.

Kérjük szíves megértésüket és együttműködésüket!

Banner

Online account

Hungarian Juristical Portal

Országház Könyvkiadó

MPGY

Rare Books and Manuscripts Collection

Bibliography of Legislation and Public Affairs

Repository of Architectural Plans

Image Repository

ADT