Katalóguskeresés Duplicate 1

 

Nyitó oldali csempék

Asset Publisher

Várjuk egy sétára az Országgyűlési Könyvtárban! – Kulturális Örökség Napjai 2019

Idén szeptember 21-22-én kerül sor a Kulturális Örökség Napjaira, melynek célja, hogy ráirányítsa a figyelmet épített környezetünk értékeire. Ezen a különleges hétvégén olyan épületek és intézmények kapui is megnyílnak a nagyközönség előtt, melyekbe az év más napjain nem nyerhetünk bebocsátást, de az egyébként nyilvános intézmények is egyedi, más alkalommal nem látható programokkal készülnek erre a két napra.

Az Országház és benne Országgyűlési Könyvtár is minden évben részt vesz az eseménysorozatban. Idén sem lesz ez másképp, magyar vagy angol nyelvű vezetéssel, valamint tárgy- és könyvkiállításokkal várjuk majd az érdeklődőket a KÖN mindkét napján, melynek alkalmával megismerhetik több mint száz éves könyvkötészeti gépeiket, sőt akár ki is próbálhatnak néhányat közülük. Mindemellett alkalmuk nyílik beiratkozni a könyvtárba, illetve megvásárolhatják az Országház Könyvkiadó eddig megjelent köteteit is.

Az elmúlt évek gyakorlatától eltérően idén kizárólag akkor látogathatnak el a könyvtárba ezen a hétvégén, ha ingyenesen regisztrálnak szervezett könyvtári sétáink valamelyikére, amit a rendezvénynek szentelt parlamenti regisztrációs felületen tehetnek meg a „Könyvtárlátogatás” menüpontra kattintva: https://konseta.parlament.hu/web/.

Jöjjön el ön is, és tudjon meg többet az ország egyik legimpozánsabb nyilvános könyvtárának gazdag gyűjteményéről és fordulatos történetéről!

Villám Judit KÖN 2018

Könyvtári séta 2018

Banner

Online account

Hungarian Juristical Portal

Országház Könyvkiadó

MPGY

Rare Books and Manuscripts Collection

Bibliography of Legislation and Public Affairs

Repository of Architectural Plans

Image Repository

ADT